Vélemények

Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Csak innen szerezze be a burkolatait! :)
Ennyire korrekt, emberi, kommunikációjában is segítőkész cég elég ritka kincs manapság.
Sürgősen kellett burkolatot beszereznünk és nem volt időnk élőben megtekinteni a bemutató teremben, így nem tudtam, hogy a kiválasztott színek, valóban jól harmonizálnak-e egymással. Kérésemre szó nélkül küldtek képet a csempékről, hogyan illenek egymáshoz és még segítő javaslatot is kaptam, ami hatalmas segítség volt.
Köszönöm!

Végh Enikő

A szigetszentmiklósi üzletben voltunk.
Nagyon kedves, rugalmas és segítőkész csapat.
Gyors segítséget kaptunk.
Tökéletes kiszolgálás.
Bátran ajánlom másoknak is.

Varga Nóra

Nagy választék, átlátható, részletes honlap, ami mindig naprakész adatokat tartalmaz, hozzáértő és segítőkész kiszolgálás. Bár távol lakunk, úgy alakult, hogy a helyszínen is meg tudtuk nézni a kiválasztott terméket, így személyesen is meggyőződhettünk arról, milyen a gyors és mindenre kiterjedő, részletes, őszinte tájékoztatás. A szállítást profin optimalizálták a költséghatákényság érdekében. Irénke, Tamás, valamint kollégája Dávid is nagyon kedvesen és rugalmasan kezelte a még utólag felmerült kérésünket is.

Császár Barna és Tímea

A legjobb árakon nagyon kedves és segítőkész csapattal a Forgács Csempeház számunkra tökéletes választás volt.

Illés Katalin

Az egész országot átutazva a Forgács csempeház oldotta meg a csempe dekor problémám.
Nagyon segítőkészek, rugalmasak, megbízhatóak, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Köszönöm

Sándor Csaba

Fantasztikus kiszolgálás, személyre szabott ügyintézés/ Rendeléskor leültettek a boltban, s csak velem foglalkoztak 2 órán keresztül,hogy minden csempe megfelelő mennyiségben legyen megrendelve. Teljesen el voltam ájulva ettől./ Minden elismerésem az Önöké. A honlapjuk országosan a legjobb, mindig naprakész információkkal. Csak szuperlatívuszokban lehet Önökről beszélni. Hatalmas élmény volt, hogy még létezik ilyen üzletpolitika, emberi hozzáállás ma Magyarországon. Köszönet érte, s további sok sikert egyedülálló munkájukhoz.

Péter Anikó

Tavalyi évben vásároltam különböző csempéket a www.forgacscsempehaz.hu -n keresztül.

A kommunikáció a cég részéről kiváló volt, többször is egyeztettünk telefonon.
A nagyker raktárának hibájából volt egy kisebb kavarodás, de azt is rugalmasan, profin kezelték.

Ha biztosan meg akarja kapni a megrendelt árut, náluk vásároljon. Megbízható üzlet (nem úgy egyik-másik, nagyon designos honlappal rendelkező versenytársuk, ez sajnos saját tapasztalat).

Kecskés Gergely

A csoda folytán,(több heti csempe keresés után) rábukkantam a Forgácscsempeház honlapjára és láss csodát, egy nap alatt minden megoldódott!!!
Hihetetlen empátia, segítőkészség és minden ami elmondható egy jó, mondhatni -vérbeli kereskedőről-az itt érezhető és megkapható volt.

Fazekas Papp Ágnes